بازگشت
796
معاف از ارزش افزوده هستم آیا باید ثبت نام کنم؟ یا باید اظهارنامه ارزش افزوده ارسال کنم؟
بر اساس تبصره 2 ماده 8 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400/03/02، در صورتی که مؤدی صرفاً به عرضه کالاها و ارائه خدمات معاف اشتغال داشته باشد، مالیات و عوارض پرداختی بابت خرید نهادههای آنها قابل تهاتر یا استرداد نیست. این بدان معناست که اگر شخص حقوقی تنها کالاها و خدمات معاف ارائه دهد، الزامی به ثبتنام در نظام مالیات بر ارزش افزوده ندارد.
تحلیل ساده تر.
1. وقتی مشمول نباشید و پروندتون درست تنظیم شده باشه اصلا صفحه اظهارنامه برای شما باز نمیشه.
2. شما در اظهارنامه ارزش افزوده میرید بدهی و مطالباتت رو تهاتر میکنی آیا افراد معاف ارزش افزوده ای دریافت کرده اند که بامطالبات خود تهاتر کنند؟
